Jantje Beton

Met de groep collecteren we al jaren voor Jantje Beton. Jantje Beton gebruikt het geld om buitenspeelplaatsen te maken: in deze tijd extra belangrijk omdat die niet dicht gaan. Wij als groep krijgen de helft van opbrengsten en dit gaat naar spelmateriaal, kampen en ook verbeteringen aan het clubgebouw zoals de keuken en (gepland) de elektriciteit. Het is een belangrijke bron van inkomsten.

Dit jaar collecteren we ook weer. We mogen langs de deuren en toch doen we het niet. Het voelt raar om de jeugdleden en buren risico's te laten lopen voor geld en voor het goede doel. We collecteren dus alleen digitaal.

We hopen dat jullie zelf willen geven maar ook dat jullie zelf familie, bekenden en de buurt vragen te doneren. Ik heb het zelf in de buurt-app gezet, op LinkedIn en Facebook en dat levert al mooi geld op. Als we dat met zijn allen doen....

Voor het digitaal doneren kan je bovenstaande QR Code gebruiken of 'mijn' digitale collectebus (https://jantjebeton.digicollect.nl/bart-pieters). Zo'n bus aanmaken is een fluitje van een cent: je kan ook een eigen bus aanmaken en dat maakt het misschien net wat persoonlijker. Geef dan wel aan dat je namens Scouting HWS/Baron van Pallandt de bus aanmaakt: anders gaat 100% naar Jantje Beton :-)